Ads 468x60px

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΤΩΡΑ: Θρίλερ με απαγωγή επιχειρηματία

Image Hosted by PicturePush - Photo Sharing

Συναγερμός ήχησε πριν από λίγη ώρα στο κέντρο επιχειρήσεων της Αστυνομίας, μετά από την καταδίωξη σε τυχαίο έλεγχο ενός κλειστού βαν, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα κι όταν εγκατέλειψαν το όχημα αποκαλύφθηκε - σύμφωνα με τις πρώτες ακόμη πληροφορίες- ότι απετράπη περίπτωση ληστείας με ομηρία, ενδεχομένως δε κι απαγωγής!

Το θρίλερ άρχισε να ξετυλίγεται όταν αστυνομικοί έκαναν πριν από λίγη ώρα σήμα στο διερχόμενο βανάκι για έλεγχο, ο οδηγός του οποίου ανέπτυξε ταχύτητα κι εξαφανίστηκε. Ακολούθησε καταδίωξη από Μαρκόπουλο προς την Κερατέα και το καταδιωκόμενο όχημα εγκαταλείφθηκε σε λοφάκι κοντά στην περιοχή του Κουβαρά.

Από μέσα πετάχτηκαν δύο οπλισμένα άτομα, ο οδηγός και και ο συνεπιβάτης και οι αστυνομικοί που επιχείρησαν να τους ακολουθήσουν είδαν με έκπληξη κουλουριασμένο στο εσωτερικό ένα πανικόβλητο άνδρα, ο οποίος μόλις μπόρεσε να ανακτήσει τα πρώτα ψήγματα αυτοκυριαρχίας τους είπε ότι είναι ιδιοκτήτης πρατηρίου τσιγάρων και ότι λίγο νωρίτερα είχε πέσει θύμα ληστείας και απαγωγής, χωρίς ακόμη κανείς να ξέρει εάν επρόκειτο να ζητηθούν λύτρα ή εάν τον οδηγούσαν σε κάποιο ΑΤΜ για να τους δώσει κι άλλα χρήματα.

Αυτή την ώρα η περιοχή στην οποία κινήθηκαν οι δράστες έχει ζωστεί από ειδικές δυνάμεις, που αναζητούν τα ίχνη τους. 
Πηγή: newsit

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin