Ads 468x60px

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Η βαριάς μορφής πνευμονία αιτία θανάτου της 14χρονης όλγας!

Η βαριάς μορφής πνευμονία αιτία θανάτου της 14χρονης όλγας! : Από βαριάς μορφής πνευμονία έφυγε από τη ζωή το 14χρονο κορίτσι από τα Καμίνια Ηρακλείου, βυθίζοντας στο πένθος όλο το νησί.Το πόρισμα του ιατροδικαστή που
Από βαριάς μορφής πνευμονία έφυγε από τη ζωή το 14χρονο κορίτσι από τα Καμίνια Ηρακλείου, βυθίζοντας στο πένθος όλο το νησί.
Το πόρισμα του ιατροδικαστή που διενήργησε νεκροτομή στο άψυχο κορμί της αναφέρει ως αιτία θανάτου την πνευμονία, την οποία, όπως λένε οι τραγικοί γονείς, δεν διέγνωσαν έγκαιρα οι γιατροί.
Οι γονείς της μικρής Ολγας, που τη συνόδευαν χθες μαζί με τους συμμαθητές και τους δασκάλους της στην τελευταία της κατοικία, επιρρίπτουν ευθύνες στους γιατρούς του Βενιζέλειου νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν και ζητούν απαντήσεις για τον άδικο χαμό της κόρης τους.

Η μικρή Ολγα Τσούπρου είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε αφαίρεση κύστης. Η επέμβαση πήγε καλά και η μικρή πήρε εξιτήριο και αναχώρησε για το σπίτι της. Λίγες ώρες αργότερα όμως παρουσίασε σημάδια εξάντλησης και έντονη αδιαθεσία.
Οι γονείς της τη μετέφεραν ξανά στο νοσοκομείο, αλλά το κορίτσι έπεσε σε κώμα. Ακολούθησε η μεταφορά της με αεροσκάφος C-130 στην Αθήνα και στη συνέχεια σε νοσοκομείο παίδων. Ομως ήταν ήδη πολύ αργά.
Οι γιατροί διέγνωσαν ότι το παιδί ήταν εγκεφαλικά νεκρό. Τα ερωτήματα που βασανίζουν την οικογένειά της είναι πολλά και ζητούν να αποκαλυφθεί η αλήθεια σε σχέση με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε το παιδί.
Espressonews.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin