Ads 468x60px

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Καταδικάστηκε σε 17 χρόνια φυλάκιση για εγκατάλειψη θύματος

Καταδικάστηκε σε 17 χρόνια φυλάκιση για εγκατάλειψη θύματος : Το δικαστήριο έκρινε πως ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει έλεγχο της Τροχαίας και αφού παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη
Το δικαστήριο έκρινε πως ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει έλεγχο της Τροχαίας και αφού παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη έπεσε πάνω στον 29χρονο ντελιβερά που επέβαινε σε μηχανή.
Στη συνέχεια εγκατέλειψε αιμόφυρτο τον άτυχο άνδρα και τράπηκε σε φυγή, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Οταν ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα στα τραύματά του.

Η πλευρά της υπεράσπισης ζήτησε να αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της μετεφηβικής ηλικίας, ωστόσο το Δικαστήριο δεν αναγνώρισε τα ελαφρυντικά.
Ενοχος κρίθηκε και ο πατέρας του 25χρονου για την κατηγορία της ψευδορκίας και της υπόθαλψης εγκληματία στον οποίο και επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών.
Το τροχαίο δυστύχημα είχε σημειωθεί το 2008 στη συμβολή των λεωφόρων Καζαντζίδη και Ικάρου στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Ο 25χρονος κατόπιν επικίνδυνων ελιγμών με όχημα 4x4 στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης, προσπαθώντας να γλιτώσει από καταδίωξη αστυνομικών, παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και παρέσυρε τον άτυχο διανομέα φαγητού. Ο 61χρονος πατέρας του, θέλοντας να σώσει τον γιο του, εμφανίστηκε κατόπιν ως ο οδηγός του αυτοκινήτου.
Espressonews.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin