Ads 468x60px

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Η Ελένη Φουρέιρα με τάπερ στο MadWalk!

Η Ελένη Φουρέιρα με τάπερ στο MadWalk! Βίντεο : Μπορεί η Ελένη Φουρέιρα να μας έχει συνηθίσει σε καυτές εμφανίσεις που ανεβάζουν το θερμόμετρο, όμως κατά βάθος είναι ένα κορίτσι για σπίτι.Διότι χθες στα
Μπορεί η Ελένη Φουρέιρα να μας έχει συνηθίσει σε καυτές εμφανίσεις που ανεβάζουν το θερμόμετρο, όμως κατά βάθος είναι ένα κορίτσι για σπίτι.

Διότι χθες στα MadWalk έκλεψε μεν τις εντυπώσεις με την sexy εμφάνισή της, όμως στα παρασκήνια είχε φέρει τρία, τέσσερα ταπεράκια με φαγητό από τα χεράκια της μαμάς της και τάιζε συνεργάτες και όποιον άλλον έτυχε να περάσει έξω από το καμαρίνι της.

Η ίδια βέβαια όπως παραδέχθηκε στο πρωινό του ΑΝΤ1 δεν προλαβαίνει να μαγειρεύει και αποκάλυψε ότι το δυνατό της σημείο είναι ο… καφές. Φτιάχνει τέλειο καφέ για τους ανθρώπους που αγαπάει με τα χεράκια της.

Βέβαια για το μεγαλύτερο μέρος του ανδρικού πληθυσμού δεν είναι αυτό το δυνατό της σημείο. Άλλα κοιτάνε οι άνδρες θαυμαστές της και όχι τα προσόντα της στη μαγειρική.

Κι επειδή η Ελένη δε θέλει να τους αφήσει παραπονεμένους έκανε μια εμφάνιση στο MadWalk που συζητήθηκε πολύ.
Με ολόισιο μαλλί, πιασμένο κοτσίδα και φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα και ασημί στηθόδεσμο σαν αυτούς που είχε κάνει μόδα στο παρελθόν η Madonna, η Ελένη εμφανίστηκε πάνω σε ένα τεράστιο χέρι και έπειτα σάρωσε την πασαρέλα, τραγουδώντας ένα τραγούδι της Pink.
Φυσικά το χειροκρότημα, έδωσε και πήρε. Κι από εκείνους που θαύμαζαν τα… κάλλη της, αλλά και από εκείνους που πριν είχαν δοκιμάσει τις νοστιμιές της μαμάς της.



Πηγή: star

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin