Ads 468x60px

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Βίντεο-σοκ δείχνει γονείς να αναγκάζουν τον γιο τους να τρέχει ημίγυμνος στο χιόνι - VIDEO

Θυελλώδεις αντιδράσεις προκαλεί στην Κίνα η ανάρτηση ερασιτεχνικού βίντεο στο Διαδίκτυο, στο οποίο φαίνονται οι γονείς ενός 4χρονου αγοριού με κινεζική καταγωγή να το πιέζουν να τρέξει στο χιόνι στη Νέα Υόρκη, φορώντας μόνο το εσώρουχό του και τα παπούτσια του.

Το αγοράκι, το οποίο υποχρεώθηκε από τους γονείς του να τρέχει σε ένα γεμάτο από χιόνι πεζοδρόμιο, εμφανίζεται συχνά να κλαίει και να εκλιπαρεί τους γονείς του να το πάρουν αγκαλιά.
Δείτε το συγκλονιστικό VIDEO

Αντίθετα, αυτοί το προτρέπουν να συνεχίσει να τρέχει και του ζητούν ακόμα και να ξαπλώσει στο χιόνι.

Το σύντομο αυτό βίντεο, το οποίο είδαν χιλιάδες άτομα στο Internet, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Οι γονείς, δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι το έκαναν για να ενδυναμώσουν το χαρακτήρα και την υγεία του παιδιού τους.

Ο πατέρας, ονόματι Χε, επιχειρηματίας από τη Νανκίν της ανατολικής Κίνας, πήγε τον περασμένο μήνα με την οικογένειά του διακοπές στη Νέα Υόρκη με την ευκαιρία του νέου σεληνιακού έτους, όπως δήλωσε, ο Σιν, ένας συνεργάτης του.

«Το παιδί, το οποίο είχε γεννηθεί πρόωρα και με κακή υγεία, ακολουθεί από πολύ μικρότερη ηλικία αυστηρό πρόγραμμα με σκοπό να ενδυναμωθεί ο χαρακτήρας του και να ξεπεραστούν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει» δήλωσε ο Σιν.

Ο Σιν υποστήριξε ότι το αγοράκι ήταν σύμφωνο. «Πριν τρέξει έκανε μισή ώρα ζέσταμα» ισχυρίστηκε ο συνεργάτης του πατέρα του αγοριού.





Πηγή: in

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin