Ads 468x60px

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

H Merilyn Monroe το καλύτερο σώμα

H Merilyn Monroe το καλύτερο σώμα
Αν σχεδόν πενήντα χόνια μετά το θάνατό σου ο κόσμος μιλάει ακόμη για σένα, ξέρεις ότι κάτι έχεις καταφέρει. Πάρτε παράδειγμα την Marilyn Monroe, η οποία ακόμη και τώρα βγήκε πρώτη σε μια ψηφοφορία που έκανε το βρετανικό πολυκατάστημα Debenhams με θένα τα Top 20 Καλύτερα Σώματα Όλων των Εποχών.
 Στη δεύτερη θέση, οι πληθωρικές καμπύλες της Christina Hendricks, ενώ η Kim Kardashian βρέθηκε τέταρτη μετά την Ursula Andress.

 «Τα αποτελέσματα μας λένε ότι η εικόνα που έχουμε για ένα σώμα δεν έχει σχέση με το πόσο αδύνατος ή νέος είσαι», δήλωσε εκπρόσωπος του Debenhams. «Ολο και περισσότερες γυναίκες εκτιμούν τις σιλουέτες που συμβολίζουν όλα τα υπέροχα πράγματα που έχουν να κάνουν με τη θηλυκότητα»
Επίσης στο Top 20, η Raquel Welch (#6), η Brooke Shields (#14), η Goldie Hawn (#20), η Scarlett Johansson (#8), η Beyonce (#12), η Tyra Banks (#13), η Elle Macpherson (#15), η Kim Cattrall (#16), η Rihanna (#17), η Sharon Stone (#18), και η Jennifer Aniston (#19). Η Kate Moss δεν κατάφερε καν να μπει στην εικοσάδα!
Πηγή: fashionlove

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin