Ads 468x60px

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια: Πως γλίτωσαν από τη γυναίκα - αράχνη

Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια: Πως γλίτωσαν από τη γυναίκα - αράχνη : Στον ιστό της ήθελε να μπλέξει ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της showbiz η γυναίκα-αράχνη, που έχει καταφέρει να εξαπατήσει και να αρπάξει περιουσίες
Στον ιστό της ήθελε να μπλέξει ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της showbiz η γυναίκα-αράχνη, που έχει καταφέρει να εξαπατήσει και να αρπάξει περιουσίες ανυποψίαστων πολιτών.
Η κοκκινομάλλα καλλονή προσπάθησε να εντάξει στο «πελατολόγιό της» τον δημοφιλή τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη και την αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια, για τους οποίους προόριζε μια πολυτελή παραθαλάσσια κατοικία-φάντασμα.

Η 38χρονη εντυπωσιακή γυναίκα, τη δράση της οποίας πρώτη αποκάλυψε η «Espresso» με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της την περασμένη Δευτέρα, έχει καταφέρει να εξαπατήσει δεκάδες άτομα στην Αθήνα και εναντίον της έχει κατατεθεί μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού. Μάλιστα, η δράση της επεκτάθηκε και στην Πάτρα, όπου το καλοκαίρι ταξίδεψε με το πολυτελές αυτοκίνητό της προκειμένου να αφαιμάξει οικονομικά ανυποψίαστους πολίτες και επιχειρηματίες της περιοχής.
Τον Αύγουστο εγκαταστάθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της αχαϊκής πρωτεύουσας και αμέσως έπιασε δουλειά. Μετέβη σε κοσμικό εστιατόριο όπου συχνάζουν ευκατάστατοι Πατρινοί και δίχως χρονοτριβή τους συστήθηκε ως δικηγόρος της Αθήνας, αλλά και ως διευθύντρια του νομικού τμήματος κορυφαίου τραπεζικού φορέα που έχει την ευχέρεια να υλοποιεί... ακριβά όνειρα.
Συγκεκριμένα, η καλοντυμένη κυρία ισχυρίστηκε στα ανυποψίαστα θύματά της ότι μπορεί να τους εξασφαλίσει πανάκριβα αυτοκίνητα, όπως Ferrari, Porsche, μηχανές Harley, αλλά και ακίνητα σε πολύ χαμηλές τιμές από τα κατασχεμένα της τράπεζας. Μάλιστα, προθυμοποιήθηκε να βγάλει και δάνειο σε όποιον είχε πρόβλημα ρευστότητας. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι θα μπορούσε να τους εξασφαλίσει Ferrari με 50.000 ευρώ και μηχανή Harley με 10.000 ευρώ.
Αμέσως στην παγίδα της πιάστηκε γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας, ο οποίος της έδωσε 10.000 ευρώ για να του εξασφαλίίσει μια Harley. Η αδίστακτη γυναίκα πήρε τα χρήματα και μολονότι καθυστέρησε λίγο καιρό στην παράδοση τελικά του έδωσε τη μηχανή, καθώς στο στόχαστρό της είχαν μπει πολλά χρήματα και όχι λίγα. Ετσι, αφού του έδωσε τη μηχανή, του πρότεινε να του πουλήσει και μια πολυτελή βίλα που βρισκόταν σε συγκρότημα κατοικιών.
Μάλιστα, του είπε ότι μεταξύ των «πελατών» της με τους οποίους συζητούσε για την πώληση ήταν και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Η 38χρονη «διαφήμιζε» τη συνεργασία της με τον καλλιτέχνη σε όλα τα ανυποψίαστα θύματά της για να τα πείσει για την επιχειρηματική της δραστηριότητα πιο εύκολα.
Ο Πατρινός επιχειρηματίας, όμως, όπως αποκάλυψε η τοπική εφημερίδα «Κόσμος», γνώριζε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, κι έτσι του τηλεφώνησε για να μάθει λεπτομέρειες. Ο καλλιτέχνης παραδέχτηκε πως με την αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια συζητούσαν μαζί της για την αγορά μιας παραθαλάσσιας εξοχικής κατοικίας, την τελευταία στιγμή όμως η δουλειά χάλασε καθώς οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στα χρήματα.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο δημοφιλής τραγουδιστής θεώρησε πολύ υψηλό το κόστος της αγοράς της συγκεκριμένης κατοικίας και αμέσως του μπήκαν ψύλλοι στα αφτιά. Μάλιστα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποκάλυψε στον Πατρινό φίλο του ότι ένας ακόμη καλλιτέχνης συζητούσε μαζί της και έψαχνε το θέμα καθώς κάτι τον προβλημάτιζε.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ
Ο Πατρινός επιχειρηματίας επικοινώνησε και με τον δεύτερο καλλιτέχνη και τελικά με έκπληξη διαπίστωσαν ότι η 38χρονη εντυπωσιακή δικηγόρος ήταν μια απατεώνισσα που τους έριχνε ως δόλωμα τα αυτοκίνητα για να αρπάξει στη συνέχεια αρκετά εκατομμύρια ευρώ από την πώληση κατοικιών-φάντασμα.
Ωστόσο, οι αποκαλύψεις δεν σταμάτησαν εκεί. Ανακάλυψαν επίσης ότι είχε εκτίσει ποινή στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού για απάτη και είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγο καιρό. Ετσι, τόσο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης όσο και οι άλλοι δύο δεν προχώρησαν σε συμφωνία μαζί της. Μάλιστα, όσο και αν έψαξαν δεν μπόρεσαν να τη βρουν, ήταν λες και είχε ανοίξει η γη και την είχε καταπιεί.
Ωστόσο, αν και οι ίδιοι σώθηκαν από τον ιστό της, έξι κάτοικοι της Πάτρας δεν τα κατάφεραν. Η 38χρονη πριν εξαφανιστεί τους είχε αποσπάσει συνολικά 114.000 ευρώ.

Θύματά της δεκάδες Αθηναίοι

Η γυναίκα αράχνη μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να εξαπατήσει δεκάδες Αθηναίους με τον ίδιο τρόπο. Μάλιστα, η μεσίτρια Πολυξένη Λούπα, η οποία πείστηκε από τις καλές προθέσεις της και της είχε συστήσει άτομα, μίλησε στην εφημερίδα για την κοκκινομάλλα που έχει μετατρέψει σε κόλαση τη ζωή των θυμάτων της, από τα οποία είχε αποσπάσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Η ίδια, αλλά και πολλά ακόμη θύματα της γυναίκας-αράχνη έχουν καταθέσει μηνύσεις εναντίον της προκειμένου η 38χρονη να οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών και να λογοδοτήσει για τις πράξεις της.

Espressonews.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin