Ads 468x60px

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Αλέν Ντελόν: Δείτε πως είναι σήμερα

Αγνώριστος και πιο γερασμένος από ποτέ είναι σήμερα ο αλλοτινός ζεν πρεμιέ Αλέν Ντελόν, που στα νιάτα του οι κοπέλες πάθαιναν ντελίριο στη θέασή του και έκαναν παρέλαση έξω από το σπίτι του …

Ο 77χρονος Ντελόν, μπορεί σήμερα να έχει χάσει την παλιά του αίγλη, ωστόσο ανεξίτηλο έχει μείνει το στίγμα του σε ταινίες, όπως ο «Ρόκκο και τα Αδέλφια του», ο «Γατόπαρδος» και το «Γυμνοί στον Ηλιο».

Γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1935 στο χωριό Σο της Γαλλίας σε μια σχεδόν διαλυμένη οικογένεια. Ως έφηβος ήταν αλεξιπτωτιστής στην Ινδοκίνα και μετά φορτοεκφορτωτής στην κεντρική αγορά του Παρισιού, Λεζ Αλ.

Το 1958 στην ταινία «Christine» (η πρώτη ταινία που πήρε μεγάλο ρόλο) γνώρισε, ερωτεύτηκε και αρραβωνιάστηκε την απαστράπτουσα Ρόμι Σνάιντερ (Romy Schneider). Πέντε χρόνια μετά χώρισαν, καθώς ο Ντελόν ξενοκοιτούσε, όμως ανέκαθεν τους έδενε ένας ισχυρός δεσμός φιλίας. Οταν μάλιστα πέθανε η Ρόμι, ο Αλέν ομολόγησε πως αντιπροσώπευε 24 χρόνια της ζωής και της καρδιάς του…

Στη δεκαετίας του '70 η καριέρα του άρχισε να παίρνει την κατηφόρα, καθώς βγήκαν στη δημοσιότητα διάφορες φήμες περί ανάμειξής του σε υποθέσεις πορνείας, απάτης, ακόμα και φόνου (!). Αυτά, σε συνδυασμό με τις ακροδεξιές πολιτικές του πεποιθήσεις έπληξαν ανεπανόρθωτα την καριέρα του, παρόλο που τελικά αθωώθηκε από κάθε κατηγορία.

Από το 1987 έως το 2002 είχε σχέση με το μοντέλο Ροζαλί βαν Μπρέμεν (γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βίντεοκλιπ του τραγουδιού του «Comme au cinema») και μαζί έκαναν δύο παιδιά – έχει άλλα δύο από παλιότερες σχέσεις του- την 22χρονη Ανούσκα που θέλει διακαώς να γίνει ηθοποιός και τον 20χρονο Αλέν Φαμπιέν. Μαζί τους ζει σήμερα στην Γενεύη.



Πηγή: e-go

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin