Ads 468x60px

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ποιος άνδρας φόρεσε τακούνια στα Madwalk;

Ποιος άνδρας φόρεσε τακούνια στα Madwalk; Βίντεο : Με τακούνι και μάλιστα τακούνι ασορτί με αυτό της Ελενας Παπαρίζου εμφανίστηκε στην σκηνή των Madwalk ο χορευτής της, ο οποίος από την μέση και
Με τακούνι και μάλιστα τακούνι ασορτί με αυτό της Ελενας Παπαρίζου εμφανίστηκε στην σκηνή των Madwalk ο χορευτής της, ο οποίος από την μέση και πάνω ήταν γυμνός και από την μέση και κάτω έσκασε μύτη με φόρμα και… γόβα!
Με φοβερό και σούπερ ντούπερ στήσιμο, ο άνδρας που συνόδευσε την τραγουδίστρια στην παρουσίαση του σόου της και δη στο νέο της τραγούδι με τίτλο Mr Perfect, περπάτησε, χόρεψε και έκανε ΤΑ ακροβατικά στο stage, δείχνοντας ότι όχι μόνο δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα με τα τακούνια, αλλά υπήρχαν στιγμές που τα περπατούσε καλύτερα και από γυναίκα.
Δίπλα του η εντυπωσιακή και άκρως αδυνατισμένη ερμηνεύτρια απέσπασε παρατεταμένο χειροκρότημα με hot μίνι φόρεμα και μαύρο παπούτσι.
Οι δυο τους εκτέλεσαν άψογα το νούμερο, τόσο άψογα μάλιστα που ακόμη και στα πλάνα που παίζουν σε αργή κίνηση, διακρίνεται η Έλενα με τον χορευτή της να κάνουν ακριβώς τις ίδιες κινήσεις, στον ίδιο χρόνο, την ίδια στιγμή, με το σώμα τους, τα χέρια και τα πόδια σε απόλυτο συγχρονισμό.
Μαλλιά, χέρια, πόδια πήγαιναν κι ερχόντουσαν ταυτόχρονα... πιο ταυτόχρονα δεν γίνεται σου λέει...

Το θέμα πάντως εντυπωσίασε και την Ελένη Μενεγάκη, που όχι μόνο είπε ότι τα τακούνια είναι η νέα μόδα στους άνδρες, αλλά πέταξε και το… σχολιάκι της για τον συνοδό:
«Ακούω που λέτε το περπάτησε… τώρα το περπάτησε ή κινήθηκε κάπως διαφορετικά. Γιατί η γόβα και να μην θέλεις, σε κάνει να το σπας λίγο το κορμί… το έσπασε το κορμί; Γιατί βλέπω ότι χορεύει με περίσσια χάρη…»



Πηγή: star

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin