Ads 468x60px

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

The Sun: Τα ίδια χάπια σκότωσαν Whitney Houston και Michael Jackson;

Πληροφορίες της εφημερίδας "The Sun" υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν και μπουκαλάκια με χάπια της ίδιας φαρμακευτικής με αυτά που "σκότωσαν" τον Michael Jackson.

Η Whitney Houston όπως είναι γνωστό άφησε την τελευταία της πνοή στο δωμάτιο νούμερο 434 του ξενοδοχείου Χίλτον στο Μπέβερλι Χιλς.

Σύμφωνα με τελευταίο δημοσίευμα της "The Sun", υπάρχουν εικασίες ότι η Χιούστον ήταν ήδη νεκρή τη στιγμή που μεταφέρθηκε στην μπανιέρα της σουίτας της. Κι αυτό, γιατί οι φόβοι ότι πέθανε από ένα θανατηφόρο "κοκτέιλ" φαρμάκων έχουν αρχίσει να γίνονται πολύ βάσιμοι.

Τα χάπια που βρέθηκαν στο δωμάτιο της Houston ήταν παυσίπονα, Xanax ηρεμιστικά και αναλγητικά για τις κράμπες, ενώ ένα ακόμα από τα βασικά σενάρια πίσω από το θάνατο της τραγουδίστριας είναι κάποιος συνδυασμός χαπιών και αλκοόλ. Επίσης, όπως μαρτυρά μια φωτογραφία από το τελευταίο γεύμα της Houston, η 48χρονη είχε καταναλώσει μπίρες και σαμπάνια μαζί με το φαγητό της.

Πληροφορίες της εφημερίδας υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν και μπουκαλάκια με χάπια της ίδιας φαρμακευτικής με αυτά που "σκότωσαν" τον Michael Jackson.

Εν τω μεταξύ, το δωμάτιο με το νούμερο 434, σύμφωνα με πηγή του δικτύου ZMZ μέσα από το ξενοδοχείο, ενοικιάστηκε αμέσως. Κάποιος μένει ήδη σε αυτό και όπως φαίνεται η λίστα αναμονής είναι ήδη μεγάλη.

Το δωμάτιο έχει γίνει ανάρπαστο, καθώς πλήθος κόσμου, οι περισσότεροι αφοσιωμένοι θαυμαστές της ερμηνεύτριας, ζητά επίμονα να μείνει έστω ένα βράδυ εκεί. Η τιμή του προς το παρόν ανέρχεται στα 375 δολάρια την ημέρα, είναι πολύ πιθανό όμως να αποκτήσει ανοδική πορεία, εφόσον η ζήτηση ολοένα και αυξάνεται!



Πηγή: e-go

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin