Ads 468x60px

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Cheerobics: Αντιγράψτε τις Cheerleaders και χάστε κιλά

 

Pom-pom, κοντές φουστίτσες και lycra μπουστάκια. Σίγουρα θα σκέφτεστε αυτό το trend δεν είναι για εμένα! ! Κι όμως το δοκίμασε και η αγαπημένη μας Madonna στον τελικό των πρόσφατων αγώνων του αμερικάνικου Super Bowl!
Το τελευταίο διάστημα το cheerleading έχει αρχίσει να βγαίνει από τα σχολικά προαύλια και να διδάσκεται πλέον στις αίθουσες γυμναστικής.

Αυτή η αμερικάνικη fitness παράδοση, για την οποία γίνονται διαγωνισμοί και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ κοριτσιών και αγοριών, φαίνεται πως έχει πολύ καλά αποτελέσματα ανεξαρτήτως την ηλικία αυτού που την ακολουθεί.
Και πραγματικά απορούμε που τόσα χρόνια αυτό το τόσο δημοφιλές sports δεν είχε ήδη εξελιχθεί σε κάτι πιο μαζικό όπως φαίνεται πως είναι το Cheerobics.
Φορώντας απλά τα συνήθη ρούχα για τα μαθήματα aerobic, μπορείτε να ακολουθήσετε το Cheerobics και να χάσετε μέχρι και 400 θερμίδεςανά ώρα.
Μια αερόβια άσκηση, που συνδυάζει τρέξιμο, πηδηματάκια και λίκνισμα και σας κάνει πιο εύκαμπτους , ενισχύοντας την μυϊκή ενδυνάμωση.
Η μουσική και ο χορός είναι βασικά στοιχεία της συγκεκριμένης άσκησης, όπως βέβαια και τα απαραίτητα pompoms που δίνουν μια ευχάριστη high school διάθεση, γυμνάζουν όμως και αποτελεσματικά τα χέρια με τις δυναμικές κινήσεις που καλείστε να κάνετε . Στην Ελλάδα ακόμα δεν την έχουμε δει να ξετρυπώνει σε κάποιο μυστικό studio, αλλά ποτέ δεν ξέρετε ποιος θα πρωτοτυπήσει και θα το φέρει και προς τα εδώ.
Εσείς για αρχή αγοράστε τα pompoms, μπείτε στον ρυθμό και γιατί όχι δοκιμάστε το νέο trend μέσα από DVD που θα βρείτε να πωλούνται στο Amazon.

Πηγή φώτο: jenny.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin