Ads 468x60px

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Η πραγματική αλήθεια για τον «χωρισμό» Γιολάντας Διαμαντή - Βαγγέλη Περρή

Ο ηθοποιός είναι ηθοποιός. O παρουσιαστής παρουσιαστής και ο δημοσιογράφος δημοσιογράφος. Δεν μπορεί ένας παρουσιαστής να το παίξει ηθοποιός ή τούμπαλιν.
Κι αν ακόμη το κάνει δεν το καταφέρνει 100%. Θα αναρωτηθείτε τώρα. Για τι τα γράφω όλα αυτά. Μα τα γράφω διότι ζούμε το θέατρο του παραλόγου.

Η αποχώρηση της Γιολάντας από το ραδιόφωνο είχε αποφασιστεί μέρες πριν.

Όταν η νέα Διοίκηση -μια κοπελίτσα αγνώστων λοιπών στοιχείων- που τοποθετήθηκε από τον νέο ιδιοκτήτη, απαίτησε να παρέμβει στην playlist των εκπομπών.
Τι είναι η play list για του μη μυημένους; Μα η σειρά και η επιλογή των τραγουδιών-καλλιτεχνών που θ΄ ακούγονται στον αέρα.
Ειδικά λοιπόν στο πρωινό πρόγραμμα η Γιολάντα μετά από τόσα χρόνια είχε άποψη.
Είχε το δικαίωμα της επιλογής. Και αυτό το δικαίωμα της κόπηκε δύο μέρες πριν γίνει ο «τσαμπουκάς» με τον Περρή στο ραδιόφωνο.

Μεταξύ μας τώρα για τον «τσαμπουκά». Όσο καλός φίλος και να είσαι με κάποιον, όσα χρόνια και να δουλεύεις μαζί του, αν στον αέρα σου θίξει την αξιοπρέπεια με τόσο χυδαίο υπονοούμενο -κι εγώ λέω πολλά αλλά όχι κι έτσι-, όχι στο ίδιο τραπέζι δεν κάθεσαι μετά -εκπομπή του Θέμου- αλλά όπου τον βρίσκεις τον «κουτουλάς».

Δε γνωρίζω αν είναι υποκριτικό το επεισόδιο ή αν ήταν προαποφασισμένο. 


Πολύ πιθανόν διότι κανείς στην εποχή που ζούμε δεν χαρίζει 12 χρόνια δουλειάς.
Αυτό που γνωρίζω είναι πώς η απόφαση για την διακοπή της συνεργασίας με την Γιολάντα είχε παρθεί μέρες πριν από την κοπελίτσα αγνώστων λοιπών στοιχείων.
Τι τελευταίες μέρες ακούγεται δε πολύ έντονα στο «μαγαζί» πώς μαζί με την κοπελίτσα θα σκάσουν μύτη στο ραδιόφωνο και τρεις ακόμη φίλες της!
Ενώ η θέση του αξιόλογου Βαλεντίνο, κρίνεται τουλάχιστον επισφαλής.

Όσο για την Παπαβασιλείου; Το δόντι είναι μεγάλο. Μπράβο… Μπράβο… νανανανα Μπράβο!


Του Νάσου Γουμενίδη



Πηγή: gossip-tv  nasos blog

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin