Ads 468x60px

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Whitney Houston: Πέθανε η Βασίλισσα της Pop - VIDEO και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

WHITNEY HOUSTON 1963 - 2012
Η Whitney Houston η Βασίλισσα της Ποπ μουσικής με τη μαγευτική φωνή πέθανε.
Δείτε VIDEO και Φωτογραφίες
Εδώ και πολλά χρόνια η εικόνα της Whitney Houston είχε καταστραφεί από τη χρήση ναρκωτικών, την ακατανόητη συμπεριφορά της λόγω των ναρκωτικών και τον ταραχώδη γάμο της με τον τραγουδιστή Μπόμπι Μπράουν.

Πέθανε το Σάββατο στο Beverly Hilton. Η Whitney Houston κηρύχθηκε νεκρή στις 15.55 τοπική ώρα στο δωμάτιο της, στον τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου. Το σώμα της παρέμενε εκεί για ώρες για να ερευνηθούν οι αιτίες του θανάτου της.

"Δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια για εγκληματική πρόθεση αυτή τη στιγμή", δήλωσε ο τοπικός ντεντέκτιβ Rosen. Επίσης δήλωσε ότι η αστυνομία έλαβε μια κλήση στο 911 από το ξενοδοχείο για την Χιούστον στις 3:43 μ.μ. και προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αναστήσουν την τραγουδίστρια.

Ο θάνατος της Whitney Houston ήρθε την παραμονή της μεγαλύτερης νύχτας της μουσικής, τα βραβεία Grammy. Εκεί που κάποτε βασίλευε... και ο θάνατός της είναι σίγουρο ότι θα ρίξει ένα βαρύ πέπλο στην τελετή της Κυριακής.


Τα σκαμπανεβάσματα της Whitney Houston

Στο απόγειο της καριέρας της, η Γουίτνεϊ Χιούστον ήταν το χρυσό κορίτσι της μουσικής βιομηχανίας.
Από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1990, ήταν η τραγουδίστρια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις δισκογραφικά. Είχε εντυπωσιάσει το κοινό με την αβίαστη, δυνατή, και απαράμιλλη φωνή της.

Η επιτυχία της της πέρα από τη μουσική, ήταν και σε ταινίες, όπου πρωταγωνίστησε σε επιτυχίες όπως το "The Bodyguard" και "Waiting to Exhale".

Είχε την τέλεια φωνή και την τέλεια εικόνα. Mια υπέροχη τραγουδίστρια που είχε το sex appeal, αλλά ποτέ δεν ήταν απροκάλυπτα σεξουαλική, ...είχε την τέλεια ισορροπία.

Είχε επηρεάσει μια ολόκληρη γενιά νεότερων τραγουδιστριών, από την Christina Aguilera ως και τη Mariah Carey, η οποία όταν βγήκε ακουγόταν τόσο πολύ όπως η Χιούστον που πολλοί πίστευαν ότι ήταν η ίδια που τραγουδούσε.

Αλλά από το τέλος της καριέρας της, η Whitney Houston έγινε μια ιστορία για την αποφυγή από τη κατάχρηση της χρήσης των ναρκωτικών.
Οι πωλήσεις των άλμπουμ της κατρακύλησαν και οι επιτυχίες είχαν πλέον σταματήσει.
Η όμορφη εικόνα της είχε συντριβεί από την άγρια συμπεριφορά της και τις παράξενες δημόσιες εμφανίσεις της.
Ομολόγησε την χρήση κοκαΐνης, μαριχουάνας και χαπιών, και η κάποτε ονειρική φωνή της έγινε raspy και βραχνή, που πλέον δεν μπορούσε να φτάσει τις ψηλές νότες που είχε κατά το παρελθόν.

Ήταν μια τραγική πτώση μιας σούπερ σταρ που ήταν μία τραγουδίστρια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία της ποπ μουσικής, με περισσότερα από 55 εκατομμύρια δίσκους που πουλήθηκαν μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και 175 εκατομμύρια σε όλο το κόσμο συνολικά.

Δείτε VIDEO και φωτογραφίες

















plakitsa4all.blogspot.com

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin