Ads 468x60px

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Η κηδεία της Whitney Houston Live στο plakitsa4all - Replay

Whitney Houston Funeral
H κηδεία της Whitney Houston το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου,στην εκκλησία New Hope Baptist Church στο New Jersey, στην οποία πήγαινε η Whitney όταν ήταν μικρό κοριτσάκι και μάλιστα τραγουδούσε ως μέλος της χορωδίας.
Θα μεταδοθεί live μέσω stream στο plakitsa4all απο το site του Ap Live (Associated Press).Οι φίλοι και η οικογένεια θα είναι οι μόνοι που θα παραβρεθούν στην τελετή, και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Kristen Foster επιβεβαίωσε ότι το site του Associated Press έχει πάρει άδεια να την μεταδώσει.
Πάτα συνεχίζεται και δες το Replay

Αυτό σημαίνει ότι πολλοί θαυμαστές της Houston που είχαν απογοητευθεί που η κηδεία θα γινόταν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν από τα σπίτια τους. Όλο και περισσότεροι φίλοι της τραγουδίστριας λένε ότι είχε καταλάβει ότι έρχεται το τέλος της, αφού τελευταία μιλούσε συνεχώς για τη συνάντησή της με τον… Ιησού.

Όπως είπε δυο μέρες πριν πεθάνει σε φίλο της: «Θα πάω να δω τον Ιησού. Θέλω να τον δω. Ξέρεις, είναι τόσο cool, θέλω πραγματικά να δω αυτόν τον Ιησού».

Η κηδεία της Whitney Houston Live στο plakitsa4all το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου



Μην το χάσετε!!!

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin