Ads 468x60px

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Η Victoria χουφτώνει τα "μπαλάκια" του David Beckham!

Το ζευγάρι αυτό μπορεί να μην μιλά πολύ αλλά ξέρει να κάνει πλάκα! Ο λόγος για τους Beckham, το David και τη Victoria που με μια μόνο φωτογραφία άναψαν φωτιές στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής θέλησε να διαφημίσει την επιτυχία της συζύγου του Victoria, ως σχεδιάστρια μόδας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Τις ημέρες αυτές, η Victoria Beckham συμμετέχει στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2012-2013 και ο σύζυγός της δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανος για την επιτυχία της γυναικούλας του.

Ο David γιόρτασε την επιτυχία αυτή με μια εκρηκτική φωτογραφία που ανέβασε στην σελίδα του στο Facebook. Εκεί, βλέπουμε την περήφανη κυρία Beckham να χουφτώνει νοητά τα ''μπαλάκια'' του David στην τεράστια αφίσα του άσσου του ποδοσφαίρου στην οποία ποζάρει με το ''HM" μποξεράκι του.

Ο Beckham, έσπευσε να επεξηγήσει την φωτογραφία γράφοντας: ''So proud of my wife taking #NYFW by the balls'' δηλαδή: ''Είμαι τόσο περήφανος που η γυναίκα μου έπιασε την Eβδομάδα Μόδας από τα μπαλάκια"!

Φυσικά, το σχόλιο απέσπασε πάνω από 6000 LIKES και 483 σχόλια μέσα σε 3 λεπτά από την ανάρτησή του.



Πηγή: womenonly

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin