Ads 468x60px

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Στη φυλακή και η αδελφή του Γαβαλά

Στη φυλακή και η αδελφή του Γαβαλά : Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες της οικογένειας Γαβαλά με τον νόμο... Τον διάσημο αδελφό της, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος για χρέη στις φυλακές Μαλανδρίνου,
Δεν έχουν τέλος οι περιπέτειες της οικογένειας Γαβαλά με τον νόμο... Τον διάσημο αδελφό της, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος για χρέη στις φυλακές Μαλανδρίνου, θα ακολουθήσει η Νότα Γαβαλά που κρίθηκε χθες προσωρινά κρατούμενη με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.
Χθες, η 31η τακτική ανακρίτρια, στην οποία προσήλθε για να απολογηθεί η αδελφή του εκκεντρικού celebrity, επεφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη στην 50χρονη καθώς αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της έκρινε την κατηγορουμένη προφυλακιστέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απολογούμενη στην ανακρίτρια, η Νότα Γαβαλά που κατηγορείται για μη καταβολή ΦΠΑ, ύψους 145.500 ευρώ, αρνήθηκε τις κατηγορίες. Οπως φέρεται να υποστήριξε, δεν είχε την αρμοδιότητα της διαχείρισης των οικονομικών της εταιρείας και, όπως και ο διάσημος αδελφός της, έχει ήδη προχωρήσει σε ρύθμιση για την καταβολή του χρέους από τον ΦΠΑ, καταβάλλοντας μάλιστα και την πρώτη δόση, που αφορά το ποσό των 40.000 ευρώ.
Επιπλέον, στην απολογία της η κατηγορουμένη τόνισε ότι παραδόθηκε μόνη της στις αρμόδιες αρχές και επικαλέστηκε ότι διαθέτει λευκό ποινικό μητρώο, όμως ούτε αυτοί οι ισχυρισμοί της έπεισαν την ανακρίτρια που μαζί τον αρμόδιο εισαγγελέα διέταξαν την προσωρινή κράτηση της 50χρονης.
Οπως εκτιμούν νομικοί κύκλοι, σημαντικό ρόλο για την προφυλάκισή της έπαιξε επίσης και το γεγονός ότι η υπόθεση είχε φτάσει στο στάδιο της ανάκρισης όταν έγινε η ρύθμιση, και έτσι βάσει του νόμου η οφειλή θα έπρεπε να εξοφληθεί με εφάπαξ καταβολή ολόκληρου του ποσού.
Η Νότα Γαβαλά εμφανίστηκε προχθές στην Οικονομική Αστυνομία και παραδόθηκε στις αρχές. Στη φυλακή οδηγείται για την ίδια οφειλή για την οποία κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και ο αδελφός της, ενώ εις βάρος της, με την ιδιότητα της εντεταλμένης άλλης εταιρείας, που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή ενδυμάτων και υποδημάτων, έχουν βεβαιωθεί επίσης χρέη, ύψους 7.597.233,96 ευρώ.
Η αδελφή του γνωστού επιχειρηματία πέρασε το χθεσινό βράδυ στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και σήμερα -εκτός απροόπτου- αναμένεται να αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα οδηγηθεί, με πιθανότερο όμως σενάριο να μεταφερθεί στις φυλακές του Ελαιώνα στη Θήβα.
Espressonews.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts...';

LinkWithin